Comunicate

Stimaţi călători,

Odată cu începerea şcolii, numărul utilizatorilor transportului în comun a crescut. Tursib a suplimentat în acest context numărul de autobuze care deservesc traseele cele mai solicitate în această perioadă.

Am luat de asemenea toate măsurile de siguramţă care ţin de noi pentru a oferi călătorilor un mod de transport sigur: am dotat autobuzele cu dozatoare de dezinfectant, am aplicat măsura obligativităţii de a purta mască în interiorul autobuzelor, dezinfectăm interiorul autobuzelor ori de câte ori avem ocazia.

Comunicat

Începand cu data de Luni, 21 septembrie 2020, Tursib va suplimenta autobuzele utilizate pentru transportul public pe traseul 1. Acesta este traseul cel mai aglomerat şi utilizat în cea mai mare măsură de către elevi pentru a se deplasa către şcoală.

Informare

Având în vedere conditiile speciale de incepere a scolii, in contextul pandemiei Covid 19 si accesul limitat al elevilor si parintilor acestora pentru obtinerea documentelor necesare emiterii si încărcării unui card de transport, elevii sibieni vor putea circula gratuit pe mijloacele de transport in comun din Sibiu pana la data de 31.10.2020, fără a prezenta documente de transport doveditoare.

ÎN ATENȚIA CĂLĂTORILOR !

În data de 13.09.2020, între orele 9:30 – 12:30, se va închide circulaţia pe DJ 106A Sibiu - Răşinari, pentru desfăşurarea celei de-a şaptea ediţii a evenimentului Buonavista Duathlon Challenge.

Ca urmare, în acest interval autobuzele de pe traseul 13 nu vor mai putea ajunge la staţia de la Muzeul Satului.

Cursele de pe traseul 13 de la orele 10:18, 11:18 şi 12:18 vor avea capătul de linie la staţia Dumbrava.

ÎN ATENȚIA CĂLĂTORILOR!

Începând cu data de 19.08.2020 şi până la terminarea lucrărilor la reţeaua de canalizare de pe strada LYON, în intervalul orar 7:30–18:00, autobuzele 111, 113, 114 şi 115, nu vor mai ajunge în staţiile Atlanta, Aeronamic şi Barcelona.

Autobuzele se pot lua din staţiile Harting, Biomin şi Phoenix M.P. (în faţa la Grupo Antolin).