Bilete

Ȋnainte de urcarea în mijloacele de transport Tursib, călătorii trebuie să se asigure că se află în posesia unui titlu de călătorie valabil (bilet, legitimație zilnică, abonament), sau a unui card contactless cu care pot achiziţiona bilet direct din autobuz.

Biletul Tursib  costă 2 lei şi este valabil o călătorie,  pe traseele din interiorul Municipiului Sibiu. O călătorie reprezintă distanţa parcursă de la urcarea în autobuz până la primul capăt de linie. Dacă circulaţi în continuare, trebuie să validaţi încă un bilet.

Biletele de călătorie (cu excepţia celor cumpărate direct ȋn autobuz) vor fi validate în aparatele special montate în acest scop, imediat după urcarea în mijlocul de transport.

Biletul de hârtie dă dreptul la o singură călătorie, pe o semicursă, fără întrerupere, numai în vehiculul în care a fost validat.

Biletele de hârtie, achiziţionate de la punctele de vânzare Tursib, de la colaboratori  şi de la  automatele din staţii sunt valabile doar după validarea în aparatele special amplasate în autobuze.

Bilete valabile pe traseul 22 Sibiu – Păltiniş

Preţul unui bilet pentru o călătorie este de 9 lei, pentru 2 călătorii este de 16 lei. Biletele de Păltiniş se pot achiziţiona la urcarea în autocar, de la conducătorul auto.

Pentru grupuri, care doresc să se deplaseze cu autobuzul 22 la Păltiniş, se pot elibera bilete de la Agenţia Tursib, din Sibiu, Calea Dumbrăvii, nr.135.

Autocarele care efectuează traseul 22 au 53 locuri şi nu pot circula cu un număr mai mare călători. Grupurile mai mari de 20 persoane sunt rugate să anunţe intenţia de deplasare al Păltiniş cu autobuzul 22 specificând data şi ora urcării şi data şi ora coborârii.  Anuntul se face cu cel puţin două zile înainte de deplasare,  la Tursib, departament Transport, la  telefon 0269 426100 sau pe adresa de mail transport@tursib.ro.