Hai cu noi de 1 Iunie!

Copilăria e o lume aparte, plină de lumină și armonie. Să vă bucuraţi de ea, dragi copii!

De 1 Iunie, Tursib invită copiii la o plimbare prin oraș cu autobuzul veseliei. Pentru a face această zi și mai specială, cei mici se vor putea bucura de un concert ȋn autobuz susținut de echipa de evenimente HOCUS POCUS TRULALA împreună cu celebrele personaje din desenele animate Minnie și Mickey Mouse.

Traseul special de care se vor bucura cei mici:

Stație autobuz "Sala Thalia" – Bulevardul Coposu – Calea Dumbrăvii – Muzeul Astra – Valea Aurie – Calea Poplăcii – Calea Victoriei – Bulevardul Coposu – stația "Sala Thalia".

Vom organiza patru curse speciale, cu plecare din stația “Sala Thalia” începând cu orele: 10:00, 10:50, 11:40, 12:30.

Durata spectacolului va fi în medie de 30 – 35 de minute, timp în care cei mici vor fi captivați de atmosfera veselă și de personajele noastre speciale.

Înscrierile se fac între 24 - 31 mai 2023, completând formularul de mai jos. Vă rugăm să faceți câte o înscriere pentru fiecare persoană care va lua parte la eveniment. De exemplu dacă doriți să participe un adult și un copil este necesar să faceți două înscrieri.

Pentru a se putea bucura cât mai mulți copiii de această activitate, îi încurajăm pe toți, acolo unde există posibilitatea, să se înscrie fără însoțitor. Noi ne vom asigura că au parte de o experiență sigură și plină de distracție.

NU MAI SUNT LOCURI DISPONIBILE

Vă aşteptăm să ne distrăm împreună!

Odată cu înscrierea la evenimentul organizat de către societatea Tursib SA sunteți de acord cu termenii și condițiile prezente în regulamentul campaniei.